Online agenda voor tandartsen

Een online agenda is een handig hulpmiddel voor jou als tandarts en voor jouw patiënten. Zo ben jij baas over jouw dagindeling, heb je jouw agenda altijd bij de hand en vermijd je no-shows doordat je patiënten een afspraakherinnering ontvangen.

Met een online agenda beschik je over de juiste tool om jouw patiënten snel en correct te informeren en de werking van je praktijk en agenda efficiënt te organiseren. Een aantal voordelen:

Organiseer en beheer de agenda van jouw praktijk

Organiseer zelf jouw dagorganisatie

In een online agenda zoals Progenda creëer je makkelijk een flexibele dagorganisatie waarbij bepaalde type afspraken enkel geboekt kunnen worden op de door jou voorafbepaalde tijdsblokken. Openingsuren, lunchpauze, uitzonderlijk afwezigheden en vakanties zijn hierbij eenvoudig in te stellen. De patiënt ziet dus meteen wat mogelijk is en in geval van afwezigheid of vakantie kan je een bericht instellen.

Patiënten kunnen via je online agenda op elk moment een afspraak maken via PC, tablet, smartphone en dit zonder aanmaak van een account of login

Bovendien kan je deze agenda in real-time laten synchroniseren met een externe agenda (bijvoorbeeld in Outlook, Google, Yahoo, Apple,…) en/of met de agenda van CareConnect Dentist. Zo beschik jij ook altijd over een automatische back-up van je agenda en kan je jouw agenda consulteren vanop al jouw toestellen.

 

Gerichte communicatie + automatische herinneringen

Stel éénmaal in welke communicatie je wil sturen bij welk afspraaktype (denk aan veiligheids- en beschermingsmaatregelen ivm COVID, welke documenten of andere zaken moeten meegebracht worden, ...) en Progenda stuurt automatisch deze info, gelinkt aan het geboekte afspraaktype, mee met de afspraakbevestiging naar jouw patiënt.

Eens de afspraak gemaakt is, zal de agenda ervoor zorgen dat patiënten een automatische herinnering via mail en/of SMS ontvangt.

Extra voordeel!

Bij de online agenda 'Progenda' ontvang je meteen ook een webpagina die je volledig kan personaliseren. Handig om hier de algemene veiligheidsmaatregelen van jouw tandartspraktijk en de specifieke informatie en afspraken voor de afsprakentypes op te plaatsen.

Je kan de link naar deze webpagina op jouw website, social media pagina's en e-mailhandtekening plaatsen zodat je patiënten hiervan op de hoogte zijn.

Afspraken op maat via een online agenda

Afspraken voor patiënten

Je kan ruimte voor verschillende afspraaktypes vrijhouden in jouw online agenda zodat patiënten snel zien waarvoor en wanneer ze een afspraak kunnen boeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan controles en reinigingen bij de mondhygiënist.

Afspraken voor urgenties

Met Progenda kan je tijd vrijhouden in je agenda voor urgentie afspraken. Zo zorg je een snellere en betere zorgverlening.

Profiteer van onze speciale Progenda actie!

Tijdens Dentex, de vakbeurs voor de dentale sector, kan je profiteren van onze speciale Progenda voorwaarden. Kies 1 van onderstaande opties en ontvang 1 maand gratis Progenda!

✔️Progenda zonder patiëntentoegang aan €18/maand

✔️Progenda full option met patiëntentoegang aan €39/maand

>> Ik kies voor Progenda