CareConnect GP

Corona updates

Bij Corilus doen we ons uiterste best om ook tijdens deze coronacrisis, iedere zorgverlener maximaal te ondersteunen. Hieronder vind je een overzicht van alle doorgevoerde en geplande wijzigingen.

pexels-photo-3985170.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260

huisarts

Webinar Domus Medica: Algemene duiding volgende fase in de vaccinatiecampagne

maart 23, 2021

Zoals we in de vorige corona updates schreven blijven we je vanuit Corilus zo goed mogelijk op de hoogte houden van het nieuws en evolutie binnen de vaccinatiecampagne

Nog steeds 2 april

Volgens de laatste info die we doorkregen van de TaskForce, is 2 april nog steeds de vooropgestelde datum om van start te gaan met  de volgende fase van de vaccinatiecampagne. Even was er sprake om toch eerder over te gaan met de uitrol, maar om juridische redenen werd dit pad niet verder bewandeld.

Webinar voor extra info op 24 maart

Domus Medica organiseert woensdag 24 maart een webinar die meer algemene duiding zal geven rond de eerstvolgende fase in de vaccinatiecampagne.

De praktische invulling van de fase en hoe je precies de selectie van risicopatiënten maakt in CareConnect, zal worden getoond via een instructievideo. Twee van onze experten zullen eveneens aanwezig zijn om op al jouw vragen te antwoorden.

Er is een 2de webinar op 31 maart.
Meer info >>

In afwachting verwijzen we je ook graag naar de FAQ van Domus Medica rond de selectie van risicopersonen. Daar vind je alvast een antwoord op enkele belangrijke vragen