Isabelle Greatti: “Dankzij CareConnect Nurse heb ik meer tijd voor mijn patiënten”

Een vlottere administratie, up-to-date verpleegdossiers, een geoptimaliseerde facturatie... Isabelle Greatti vond in CareConnect Nurse de ideale bondgenoot om haar werk als zelfstandig verpleegkundige te organiseren. Niet alleen vergemakkelijkt deze krachtige software haar administratie, ze heeft nu ook meer tijd voor haar patiënten. Een inspirerend verhaal!

Wie is Isabelle Greatti?

✔️Thuisverpleegkundige, zelfstandige sinds 1988
✔️35 bezoeken per dag van Jemeppe tot Grâce-Hollogne (provincie Luik)
✔️Werkt samen met een andere zelfstandige thuisverpleegkundige. Twee collega’s vervangen hen tijdens hun vakantie.
✔️Favoriete ontspanning: wandelen

2403_COR_Testimonials Nurse_Isabelle5

 

Veel werk, maar ook veel voldoening

“Ik ben al 38 jaar verpleegster en nog altijd gepassioneerd door mijn vak”, vertelt Isabelle Greatti. “Om mijn patiënten te verzorgen en over hun dagelijks welzijn te waken, vorm ik een team met mijn beste vriendin en twee vervangsters tijdens onze vakanties.”

Hoewel de werklast toeneemt, doet Isabelle toch gemiddeld 35 bezoeken per dag: “Ik ben altijd onderweg en heb een afwisselend beroepsleven, waar ik veel voldoening uit haal. Want een simpel, warm gesprek beurt niet alleen de patiënt, maar ook de zorgverlener op.”

“Met de jaren nemen reglementering en administratie steeds meer tijd in beslag”, vervolgt Isabelle. “Gelukkig werk ik nu al twee jaar met CareConnect Nurse zodat ik meer tijd voor mijn patiënten heb.”

“Dankzij CareConnect Nurse loopt mijn administratie een stuk vlotter
en kan ik me op mijn patiënten concentreren.” 
- Isabelle Greatti, zelfstandig thuisverpleegkundige

 

Harmonieuze overgang naar CareConnect Nurse

Toen Corilus haar voorstelde om van Infiplus naar CareConnect Nurse over te stappen, twijfelde Isabelle geen seconde. “Als ik van informatica-omgeving verander, ben ik altijd wat beducht, maar bij Corilus heb ik er alle vertrouwen in. Hun informatici hebben een gedegen kennis van ons vak en doen er alles aan om ons werk te vergemakkelijken.”

“Dankzij de steun van het Corilus-team was ik heel snel vertrouwd met CareConnect Nurse, een ongelooflijk intuïtieve, betrouwbare en gebruiksvriendelijke tool. En mijn verpleegdossiers zijn zonder enig probleem omgezet. Als ik hulp nodig had, kon ik altijd bij een competente medewerker terecht die via de telefoon met een eenvoudig en helder antwoord kwam. Nooit had ik het gevoel dat ik er alleen voor stond.”

Wil je meer weten over onze software voor verplegers en verpleegsters?

Ontdek CareConnect Nurse in nog geen minuut met de onderstaande video!

 

Enorme tijdwinst

Isabelle gebruikt de software nu twee jaar en heeft geen spijt van haar keuze. “Gedaan met al dat tijdrovende gedoe, zoals opdrachten invoeren, eindeloos patiëntgegevens valideren bij elk nieuw voorschrift en prestaties factureren. Alles is nu geautomatiseerd! Ik beschik op elk moment van de dag over een overzichtelijke en beknopte to-do-lijst. Alles gaat veel sneller.”

“Corilus heeft ook al mijn vereisten voor het eHealth-platform ingevoerd. Dat geeft me heel veel gemoedsrust. Omdat alles automatisch wordt opgeslagen én dankzij de antivirussoftware worden de mijn patiëntengegevens optimaal en conform de AGV-eisen beschermd. Wij hoeven ons nergens meer druk om te maken. We beschikken over een tool die de strengste regels respecteert.”

“Als ik een zorgtaak invoer en die wordt aanvaard,
 weet ik al dat er heel veel voorbereidingswerk is gedaan om alles goed te laten verlopen.”
- Isabelle Greatti, zelfstandig thuisverpleegkundige

 

Het gebruiksgemak van de app CareConnect Nurse Go

Een pluspunt? Met CareConnect Nurse Go, de mobiele versie van de software, voert Isabelle nog tijdens haar bezoeken de verleende zorg op haar smartphone in. “Elke maandag update ik mijn dossiers ter plaatse. Als een patiënt mij iets meldt, registreer ik die informatie meteen op mijn mobiele telefoon. En de vlotte synchronisatie met de desktopversie van het programma garandeert een automatische overdracht van alle gegevens naar mijn pc. Het resultaat: als ik thuiskom, heb ik amper nog werk te doen en op het einde van de maand heb ik maar een paar minuutjes nodig om alles te factureren.”

Een ander voordeel: ze kan de gegevens delen met haar collega. “We overleggen nog elke dag om de continuïteit van onze zorgtaken te verzekeren, maar kunnen de informatie uit onze verpleegdossiers nu ook op elk moment raadplegen. Mijn collega heeft toegang tot wat ik noteer en omgekeerd. Sinds wij CareConnect Nurse gebruiken, zijn we beter georganiseerd. Dat is wel duidelijk!”

“Met CareConnect Nurse kunnen we alles nauwgezet factureren
en ons volledig op ons werk als verpleegster concentreren.” 
- Isabelle Greatti, zelfstandig thuisverpleegkundige

 

Geen enkele prestatie, hoe klein ook, wordt nog vergeten

“Vroeger gebeurde het weleens dat bepaalde prestaties, zoals medicatievoorbereidingen, niet werden gefactureerd.”, legt Isabelle uit. “Met CareConnect Nurse wordt er geen enkele prestatie, hoe klein ook, vergeten. Dankzij de waarschuwingen kan ik mogelijke invoerfouten rechtzetten en weet ik zeker dat elke prestatie in rekening wordt gebracht. Als we ons werk rendabel willen houden, moeten we onze zorgen heel nauwgezet factureren!”

Tot slot deelt Isabelle nog de ervaring van een collega met ons, die haar facturering aan een extern bureau had uitbesteed. “Ze was niet helemaal tevreden over de geleverde diensten. Ik heb haar geadviseerd om haar administratie zelf te beheren met CareConnect Nurse en heb haar uitgelegd hoe gebruiksvriendelijk de software is. Intussen heeft ze de volledige controle over haar facturen en kon ze haar werkuren optimaliseren. Een hele opluchting voor haar!”

2403_COR_Testimonials Nurse_Isabelle2

 

Zelf de voordelen van onze software ontdekken? 

Ontdek CareConnectNurse en vraag een demo of een offerte.