Viva: dé betaaloplossing op maat van jouw apotheek

De complexe wereld van betalingen in de apotheeksector vereist een oplossing die niet alleen efficiënt en kostenbesparend is, maar ook één die de klanttevredenheid verhoogt. En dat is precies wat viva doet. In dit artikel duiken we dieper in hoe viva de betaalervaring in apotheken transformeert door tijdsbesparing en verbeterde efficiëntie.

 

De uitdagingen van traditionele betaalmethoden in apotheken

Traditionele betaalmethoden in apotheken komen vaak met hun eigen reeks problemen. Lange wachttijden, de noodzaak voor meerdere terminals en de complexiteit van het beheren van verschillende betaalmethoden kunnen de efficiëntie belemmeren en de klanttevredenheid verminderen. Daarnaast zijn er vaak verborgen kosten verbonden aan het gebruik van meerdere betalingsterminals, wat een financiële last voor de apotheek kan vormen.

 

De unieke betaaloplossing van viva.com: een overzicht

Viva biedt een gestroomlijnde oplossing die specifiek is ontworpen om deze uitdagingen aan te pakken. Met een focus op gebruiksgemak, kostenbesparing en flexibiliteit, is de betaaloplossing van viva een apparaatonafhankelijke service die de betalingservaring vereenvoudigt.

Met de mogelijkheid om gemakkelijk extra terminals toe te voegen zonder vaste kosten, en de ondersteuning van meer dan 40 betaalmethoden, zet viva een nieuwe standaard in de betaalervaring van apotheken.

Door de samenwerking van Corilus met viva.com kunnen we jou een concurrerende tarief aanbieden

Dat is ontworpen om jou een kosteneffectieve betalingsverwerking aan te bieden en de efficiëntie van jouw apotheek te verbeteren. En uiteraard zijn er geen vaste of verborgen kosten.

>> Ontdek de zeer scherpe prijzen!

 

Hoe viva.com tijdsbesparing realiseert voor apotheken

Een van de grootste voordelen van de betaaloplossing van viva is de significante tijdsbesparing die het met zich meebrengt. De snelle transactieprocessen, vaak in minder dan 2 seconden, verminderen de wachttijd voor klanten aanzienlijk.

Bovendien zorgt de integratie met CareConnect Pharmacist en de mogelijkheid voor mobiele betalingen ervoor dat apotheken flexibeler kunnen opereren, zowel in de apotheek als bij thuislevering of wachtdiensten.

 

Verbetering van de klantbeleving door efficiënte betalingsprocessen

Een vlotte betalingservaring is essentieel voor de klanttevredenheid. Viva begrijpt dit en heeft een systeem ontwikkeld dat niet alleen snel is, maar ook betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

De geavanceerde rapportagefuncties (realtime transacties, onbeperkte geschiedenis, export van gegevens, ...) zorgen ervoor dat apotheken altijd een duidelijk beeld hebben van hun transacties, wat bijdraagt aan een transparante en vertrouwensvolle relatie met hun klanten. Ook is dit een extra voordeel voor jouw boekhoudkantoor.

 

Het kiezen van de juiste betaalterminal: advies voor apothekers

Viva.com biedt verschillende betaalterminals aan en onze experts hebben samen met viva gekeken welke terminals het meest aansluiten bij de wensen van de apotheek. 

  • de Sunmi P2 SmartPad, ideaal voor snelle betalingen aan de kassa,
  • de Sunmi P2 Lite SE voor mobiel gebruik,
  • of de veelzijdige Sunmi P2 SE.

Deze keuzemogelijkheid zorgt ervoor dat apotheken de betaaloplossing kunnen vinden die het beste past bij hun specifieke behoeften en workflow.

 

De toekomst van betalingen in de apotheeksector met Viva.com

Door de nadruk te leggen op efficiëntie, gebruiksgemak en klanttevredenheid, is viva goed gepositioneerd om de manier waarop betalingen worden verwerkt in de apotheeksector te transformeren.

In een tijdperk waarin de verwachtingen van klanten voortdurend evolueren, biedt viva een betaaloplossing die niet alleen aan deze verwachtingen voldoet, maar ze ook overtreft. Door over te schakelen naar viva, kunnen apotheken profiteren van een betalingsproces dat is ontworpen om de operationele efficiëntie te maximaliseren, de kosten te minimaliseren en een uitzonderlijke klantbeleving te bieden.

Kies voor de toekomst van apotheekbetalingen, kies voor viva!

Heb je al andere alternatieven overwogen voor jouw huidige betalingsprovider? Wil je meer begrijpen van de nieuwste innovaties op het gebied van betalingen? Denk je dat je een concurrerende prijs betaalt voor jouw betalingen?

Ontdek ons ​​nieuwe partnerschap met viva, een klantgericht bedrijf dat meedenkt met jouw apotheek.