Update van de minimale systeemvereisten

We hebben onze minimale systeem vereisten verduidelijkt op vraag van klanten en gebaseerd op de meest recente testen. De 2 veranderingen zijn als volgt:

  1. Corilus zal wel MS SQL 2012 Standard & Enterprise ondersteunen met de nieuwe versie van CareConnect Admin & Care (Geracc) maar blijft de versies 2014 & 2016 aanbevelen voor optimale performantie. Het ondersteunen van MS SQL 2008 wordt gestopt omwille van het einde van support van Microsoft.
  2. We vestigen de aandacht op het gebruik van Crystal Reports van SAP versie 2016. Deze versie vervangt eerdere 2013 versies waarmee het niet compatiebel is. Dit heeft als gevolg dat de installatie van de nieuwe versie van CareConnect Admin & Care (Geracc) niet kan werken met de oude op dezelfde installatie. Dit wilt ook zeggen dat klanten die andere software installaties hebben die met oude versies van Crystal Reports werken de nodige update moeten doen. Voor Exact Globe gaat er bijvoorbeeld naar versie 417 een update moeten gebeuren om geen problemen te hebben. Dit is een gekend probleem bij SAP dat buiten onze wil is. De versie 2013 heeft geen Standard support van SAP meer sinds 31/12/18.

De meest recente technische prerequirements vindt u hier. 

 

Wenst u uw SQL versie of uw hardware te upgraden? Neem zeker contact op met uw accountmanager .

 

Bent u klaar voor eWZC Fin? Download de checklist.