Woonzorgcentra positief over nieuwe eWZCfin facturatiemodule

76% van de ondervraagde woonzorgcentra en dagverzorgingscentra enorm positief over de nieuwe eWZCfin facturatiemodule.

Tijdens onze roadshow over eWZCfin stelden we aan de deelnemers de vraag hoe ze tegenover de nieuwe eWZCfin facturatiemodule staan. 76% van de deelnemers gelooft dat de nieuwe eWZCfin facturatie module van Corilus hun leven na een gewenningsperiode enorm zal vergemakkelijken

Nog eens 7% van de deelnemers heeft een voorzichtig positief zicht op de voordelen, 4% zegt geen voordelen te zien. De rest is er nog niet uit en kijkt de kat nog even uit de boom. Deze cijfers zijn het resultaat van een bevraging bij de 300 deelnemers van de eWZCfin roadshows die we organiseerden in november. 

In de bevraging zeiden ook 63% van de ondervraagden volledig klaar te zijn met hun RIZIV certificaten, 28% is bijna klaar en 5% weet dat ze dit dringend en grondig moeten bekijken.  

Na de roadshows

  • We zullen onze klanten in de komende weken contacteren om de volgende stappen (upload certificaat, upgrade server en installatie software) te doorlopen.  
  • Het controleren van de technisch infrastructuur is ook nog een aandachtspunt. Vergeet deze zeker niet te (laten) verifiëren. De meest up-to-date technische vereisten voor onze software vindt u op onze website
  • Alle deelnemers hebben ondertussen de presentatie gekregen, indien niet, kan u deze aanvragen bij onze collega Anouk
  • Een bestelbon voor de module eWZCfin kan hier gedownload worden