De arts van morgen

Er wordt veel van u verwacht als arts. De gezondheidszorg staat niet stil. Samen met de technologische vooruitgang evolueert ze mee in een continu wijzigende maatschappij. En u moet steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen uw vakgebied.

Ook als jonge arts is het belangrijk om 'klaar te zijn' voor de toekomst. Daarom organiseren de studenten geneeskunde van de KU Leuven jaarlijks het symposium 'De Arts van Morgen'. Een symposium waar brandend actuele thema's en discussiepunten voor de toekomst de hoofdrol spelen.

Artsen van morgen moeten in alle markten thuis zijn. Naast de medische kennis, een pak vaardigheden en uitmuntende communicatie, is betrokkenheid bij de hedendaagse maatschappij en gezondheidszorg uiterst belangrijk. Het zijn immers de artsen van morgen die de toekomst mee vorm zullen geven. Prof. Dr. Paul Herijgers, Decaan Faculteit Geneeskunde KU Leuven.

Corilus op het symposium 'De Arts van Morgen', met als thema 'Mensen rond kanker'.

Kanker is een ingrijpende ziekte waarbij een goed contact tussen patiënt en arts erg belangrijk is. Een diagnose van kanker gooit het leven grondig overhoop en kan gedurende een lange tijd veel energie vragen en emoties veroorzaken. 
Het symposium behandelt twee grote aspecten, de mens én de wetenschap achter de diagnose. Met stuk voor stuk uiteenlopende thema's die samenhangen met de actualiteit in de medische wereld.

Meer weten over dit symposium? http://symposium.medica.be/

Symposium Medica_Arts van morgen

Bezoek onze Corilus infostand op zaterdag 30 maart en ondervind hoe CareConnect u kan helpen met een gedocumenteerd en volledig patiëntendossier. Minder administratie en meer tijd voor uw patiënt.