CareConnect GP

Corona updates

Bij Corilus doen we ons uiterste best om ook tijdens deze coronacrisis, iedere zorgverlener maximaal te ondersteunen. Hieronder vind je een overzicht van alle doorgevoerde en geplande wijzigingen.

pexels-photo-3985170.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260

huisarts

Vaccinatiecampagne: De rol van CareConnect

januari 20, 2021

Als huisarts zal je wellicht een cruciale rol spelen in de vaccinatiecampagne vanaf fase 1B.

Corilus is nauw betrokken bij de overlegmomenten rond de praktische uitrol hiervan. Dit samen met alle betrokken partijen (overheden, universiteiten, beroepsverenigingen,..). Als softwarehuis zullen we een belangrijke schakel vormen tussen de huisartsen en de overheid.

CareConnect GP

Onze software zal er mee toe bijdragen dat het administratieve luik, van selectie tot uitnodiging en opvolging van de patiënten, zo gebruiksvriendelijk en geautomatiseerd mogelijk zal verlopen.

Momenteel zijn we achter de schermen alvast CareConnect GP aan het klaarstomen om je maximaal te ondersteunen in het vlot uitoefenen van deze bijkomende rol. Zo kan jij je ten volle focussen op de zorg en de patiënt.

Communicatie

Net als bij de eerste coronagolf, zullen we je op regelmatig tijdstippen op de hoogte houden van nieuws en nieuwigheden in onze software. Bovendien kan je erop rekenen dat van zodra er zaken definitief beslist zijn, we je hiervan onmiddellijk op de hoogte brengen en indien nodig starten met webinars, tutorials, video’s,...

Mocht je intussen al vragen hebben, aarzel dan niet ons te contacteren via info.medical@corilus.be