"CareConnect Nurse is de compleetste software"

Thuisverpleegkundige Bart Van Avermaet werkte in zijn lange loopbaan met verschillende softwarepakketten. “Om je een idee te geven: mijn allereerste software draaide nog op MS-DOS”, lacht Bart. Hij is met andere woorden de ideale ervaringsdeskundige om CareConnect Nurse – onze gloednieuwe software voor verpleegkundigen – tegen het licht te houden.

Wie is Bart?

• 35 jaar zelfstandig thuisverpleegkundige
• Actief in de regio Groot Gent
• Werkt solo, laat zich om de twee weekends vervangen

Gezwinde overstap

“De overgang van Infiplus – mijn vorige softwarepakket – naar CareConnect Nurse verliep vlot”, vertelt Bart. “Mijn patiënten zaten vrijwel automatisch in de nieuwe software. Corilus-medewerker Fabienne kwam bij me langs om me op weg te helpen. Ook daarna was ze altijd snel bereikbaar bij vragen.”

“CareConnect Nurse werkt volgens dezelfde logica als Infiplus. Ik had de nieuwe software dus snel onder de knie. Sommige zaken staan wel op andere plaatsen – dat is even wennen. Maar uiteindelijk is alles heel duidelijk en de navigatie intuïtief. Alles wijst zichzelf uit.”

Meer weten over onze nieuwe software voor verpleegkundigen?

Ontdek CareConnect Nurse in minder dan  minuut via onderstaande video!

Sneller en eenvoudiger

Over de grootste troef van CareConnect Nurse hoeft Bart niet lang te twijfelen. “Alles gaat sneller. Zo hoef je de verzekerbaarheid van patiënten niet meer op te vragen. Die is altijd up-to-date dankzij de ingebouwde link met de mutualiteiten. Ook factureren is veel makkelijker. Veel handelingen die vroeger toch wat tijd kostten, zoals taken registreren en gegevens valideren, zijn weggevallen.”

“Ik kan nu ook veel vlotter gegevens delen met de collega die regelmatig voor me invalt. Alles wat ik doe, wordt helder geregistreerd in de software. De laatste patiëntengegevens zijn dus altijd beschikbaar voor mijn collega. Dat vereenvoudigt de informatieoverdracht enorm.”

“Veel handelingen die vroeger wat tijd kostten, zoals taken registreren en gegevens valideren, zijn weggevallen.”

zelfstandig thuisverpleegkundige Bart Van Avermaet

Ook met mobiele versie

Een thuisverpleegkundige zoals Bart moet ook onderweg snel met zijn patiëntengegevens aan de slag kunnen. Daarom is er met CareConnect Nurse Go een mobiele versie van onze software. “Via mijn iPhone voer ik zo makkelijk mijn afgewerkte taken in. Dan hoef ik dat onderweg niet op te schrijven en nadien thuis nog eens over te typen op mijn computer. De mobiele en desktopversie zijn perfect gelinkt.

 

“Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten. Die kan je als verpleegkundige gewoon doorgeven aan de experten van Corilus. Sinds ik de nieuwe software gebruik, zijn er al enkele optimalisaties doorgevoerd. CareConnect Nurse wordt zo altijd maar gebruiksvriendelijker en completer.

Ook benieuwd naar de voordelen van onze nieuwe software?

Ontdek CareConnect Nurse en vraag een demo of offerte aan.