CareConnect Physiotherapist, de nieuwe applicatie voor kinesisten

Corilus ontwikkelt CareConnect Physiotherapist in samenspraak met tientallen kinesisten. Zorgverstrekking, - opvolging en administratief beheer gebeuren voortaan eenvoudig en snel in deze oplossing. Hierdoor wint de kinesist(e) tijd, wordt hij/zij ondersteund in de zorgkwaliteit, heeft hij/zij toegang tot de eHealth-diensten en kan men zijn/haar administratie vlot beheren.

Uitgebreide functionaliteiten

CareConnect Physiotherapist is een complete oplossing voor elke kinepraktijk: van het onboarden van de patiënt, via het kinesitherapeutisch dossier dat de ICF-classificatie ondersteunt tot de facturatie. Daarnaast zijn er nog enkele in het oog springende functionaliteiten.

  • Dankzij de ingebouwde agendamodule wordt het beheer van de praktijkagenda kinderspel: online afspraken maken, verplaatsen, opvolgen en annuleren. Handig voor de kinesist en de patiënten.
  • De mutualiteitsgegevens zijn geïntegreerd in CareConnect Physiotherapist en worden automatisch up-to-date gehouden. Zo check je snel en elektronisch de verzekerbaarheid van jouw patiënten.
  • Beschik je als kinesitherapeut over een eHealth-certificaat, dan kan je werken met de eHealthBox. Dit is een beveiligde elektronische brievenbus die de uitwisseling van vertrouwelijke en medische gegevens in de zorgsector mogelijk maakt.

Veilig en makkelijk communiceren met je patiënten

Door de link met de persoonlijke online gezondheidsomgeving Helena is het voortaan mogelijk om makkelijk, veilig en elektronisch te communiceren met je patiënten. Ook is het mogelijk om papieren voorschriften, via het nemen van een foto met een smartphone, automatisch toe te voegen aan het patiëntendossier.

Gehomologeerde software

De software is zowel beschikbaar voor Mac- als PC-gebruikers en is gehomologeerd door eHealth.  Het resultaat: meer tijd voor je patiënten en minder administratie.

“Door CareConnect Physiotherapist te ontwikkelen in samenspraak met kinesisten zijn we ervan overtuigd dat we hen een oplossing kunnen aanbieden die voldoet aan hun specifieke wensen. Ook de link met andere zorgprofessionals is een echte meerwaarde,” aldus Regis Verschueren, Business Unit Manager Nurse&Physio.

Benieuwd om dit nieuwe softwarepakket te leren kennen? Lees dan hoe CareConnect Physiotherapist jou kan helpen. Of neem contact met ons op voor meer informatie, een demo of offerte.

New call-to-action