Progenda wordt Helena Pro Calendar: een evolutie voor een nog vlottere afspraakbeheer voor fysiotherapeuten

Als fysiotherapeut ben je waarschijnlijk al bekend met Progenda, dat je helpt bij het efficiënte beheer van je patiëntenafspraken. Echter, de integratie tussen Progenda en je CareConnect Physiotherapist-programma was niet optimaal. Daarom zal Progenda geleidelijk worden vervangen door Helena Pro Calendar, om beter aan je groeiende behoeften te voldoen.

Maar waarom deze verandering en wat zijn de voordelen van de nieuwe agenda? Hier is wat je moet weten:

Physio3-HelenaProCalender1. Volledige integratie met CareConnect Physiotherapist Web (CCP Web).
Helena Pro Calendar is naadloos geïntegreerd in de webversie van CareConnect Physiotherapist. Je hoeft niet langer tussen verschillende applicaties te schakelen: de agenda is direct bereikbaar via het bovenste menu van CCP Web onder het tabblad "Agenda". Dit biedt je een ongekende soepelheid en vergemakkelijkt de toegang aanzienlijk.

2. Snelle navigatie naar de "werklijst".
Wanneer je een afspraak hebt geselecteerd, leidt een eenvoudig klik op het bijbehorende icoon je direct naar de afspraak van die specifieke patient in jouw werklijst. Deze directe koppeling bespaart je tijd, zodat je je kunt concentreren op het belangrijkste: de consultatie en de opvolging van je patiënten.

3. Eenvoudig beheer van praktijken met meerdere fysiotherapeuten. 
Als je werkt in een praktijk met meerdere fysiotherapeuten, stelt Helena Pro Calendar je in staat om gemakkelijk van de ene agenda naar de andere te schakelen via een menu aan de linkerkant. Deze functie vereenvoudigt de coördinatie tussen collega's en maakt het beheer van de planningen veel soepeler.

4. Een gemoderniseerd ontwerp. 
Het ontwerp van Helena Pro Calendar is herzien om je een aangenamere en intuïtieve gebruikerservaring te bieden. De interface is overzichtelijker en moderner, wat de visualisatie van je afspraken en de navigatie tussen de verschillende secties vergemakkelijkt.

5. Een afspraak met één klik kopiëren. 
Om je het leven gemakkelijker te maken, biedt Helena Pro Calendar de mogelijkheid om een afspraak in enkele seconden naar meerdere dagen te kopiëren via een speciale icoon. Je hoeft geen terugkerende afspraken meer handmatig opnieuw aan te maken, wat je dagelijks veel tijd bespaart.

6. Open de agenda in een apart tabblad. 
Als je dat wilt, kun je Helena Pro Calendar in een apart tabblad openen. Deze functie stelt je in staat om je afspraken te beheren terwijl je andere functies van CareConnect Physiotherapist parallel blijft gebruiken, waardoor je productiviteit wordt verbeterd.

Een betere integratie in aantocht
Deze overstap naar Helena Pro Calendar is slechts de eerste stap. Er zullen nog meer verbeteringen worden doorgevoerd om de integratie van de agenda met je CareConnect Physiotherapist-software verder te versterken. Zo kun je blijven profiteren van een steeds soepelere en efficiëntere afspraakbeheer.

 

Geen impact op je bestaande gegevens.

Maak je geen zorgen, deze migratie heeft geen invloed op je gegevens. Alle informatie en afspraken die je momenteel in Progenda hebt, worden automatisch overgezet naar Helena Pro Calendar. Je hoeft niets te doen; alles wordt automatisch geregeld.

Wanneer vindt deze verandering plaats?

De migratie, die soepel en automatisch verloopt, zal geleidelijk plaatsvinden in de maanden september en oktober. Je kunt dan volledig profiteren van de nieuwe functies die Helena Pro Calendar biedt.

Samengevat: Helena Pro Calendar is ontworpen om je een nog soepelere afspraakbeheer en betere integratie met CareConnect Physiotherapist te bieden. Met de verbeterde interface en nieuwe functies vereenvoudigt het je dagelijks werk en optimaliseert het het beheer van je praktijk.