CareConnect Elderly Suite: een nieuwe naam voor een nog betere integratie

Om de ambitie van de nieuwe missie van Corilus kracht bij te zetten, worden al onze oplossingen voortaan gegroepeerd onder de CareConnect-familie.

Waarom een nieuwe naam ?

De naamswijziging is een weloverwogen keuze die deel uitmaakt van de nieuwe waarden en missie van Corilus. Als een toonaangevende leverancier van software voor de gezondheidszorg, willen we er alles aan doen om elke patiënt effectieve en optimale medische ondersteuning te bieden. Om dit te doen, willen we zoveel mogelijk de samenwerking tussen alle actoren in de sector stimuleren en faciliteren. Met andere woorden, wij zijn sterke voorstanders van het concept "Connecting Care" en we willen dit ook naar voor schuiven in de naam van onze softwareoplossingen. Uiteraard blijft elk van onze softwarepakketten volledig gericht op de behoeften van een specifieke professionele categorie. Voor woonzorgcentra wordt dit de CareConnect Eldery suite.

Wat is de toegevoegde waarde voor onze klanten?

We zetten onze inspanningen voort om een gebruiksvriendelijke integratie van alle e-gezondheidsdiensten voor u en uw patiënten te bereiken. We willen ook nauwer samenwerken met andere doelgroepen binnen Corilus, zodat u ten volle kunt profiteren van onze status en kennis die in de loop van de tijd op dit gebied is opgedaan. We denken in het bijzonder aan huisartsen, kinesitherapeuten, apothekers, thuisverpleegkundigen,… We zullen dit unieke voordeel blijven gebruiken om nog doelgerichter de snelheid en efficiëntie van uw software verder te verhogen.

Wat betekent de naamswijziging voor u?

Afgezien van de nieuwe naam die meer en meer zichtbaar zal worden in onze communicatie en in de interfaces van onze software, is er geen impact voor u. We blijven uw huidige producten evolueren naar een meer geïntegreerde benadering van verschillende marktspelers.

Ontdek onze software oplossingen

CareConnect Elderly Suite

Een geheugensteuntje:

careconnect-elderly-suite-names