“CareConnect Nurse maakt mijn job een stuk aangenamer”

Zelfstandig verpleegkundige Ilse Vuylsteke heeft dagelijks een ochtend- en avondronde in Gullegem en omstreken. Sinds kort is CareConnect Nurse Go, de mobiele versie van onze nieuwe software voor verpleegkundigen, haar compagnon de route. “Dankzij de app heb ik thuis zo goed als geen computerwerk meer”, zegt Ilse. Ook op andere vlakken vereenvoudigt CareConnect Nurse haar job.

Wie is Ilse?

• 24 jaar thuisverpleegkundige
• Actief in de regio Gullegem – Kortrijk – Kuurne
• Is sinds 7 jaar zelfstandige

Geen handleiding nodig

“Ik ben geen computerspecialist”, steekt Ilse van wal. “Ik was dus een beetje bevreesd voor de overstap van mijn vorige softwarepakket Infiplus naar de nieuwe CareConnect Nurse-software. Het leerproces verliep gelukkig heel snel. Ik werd bovendien enorm goed begeleid door Joery en Fabienne van Corilus. Ze legden me alles haarfijn uit en waren altijd snel bereikbaar bij vragen of problemen.”

“De oude software deed me wat denken aan Excel, met al die kleurcodes. Dan lijkt CareConnect Nurse meer op Word (lacht). Rustiger qua lay-out en een pak eenvoudiger voor wie niet te veel tijd wil verliezen met administratie. Van de vorige software moest ik de handleiding er regelmatig bijhalen, in CareConnect Nurse wijst alles zichzelf uit.”

Meer weten over onze nieuwe software voor verpleegkundigen?

Ontdek CareConnect Nurse in minder dan minuut via onderstaande video!

HubSpot Video

 

Handige mobiele versie

Wat maakt CareConnect Nurse dan zo eenvoudig? “Simpel: je hoeft veel minder stappen te doorlopen”, zegt Ilse. “De facturatie is een mooi voorbeeld. Hou je dagelijks je werklijst bij, dan hoef je op het eind van de maand maar op één enkele knop te drukken om te factureren. Voor mijn terugbetalingen van verschillende mutualiteiten moest ik vroeger telkens opnieuw inloggen met mijn eID. Dat nam veel tijd in beslag.”

Ilse werkt tijdens haar patiëntenrondes met CareConnect Nurse Go, de mobiele versie van onze software. “Dankzij de app kan je onderweg je dossiers bekijken, parameters invullen, beschrijven welke zorgen je toediende en ga zo maar door”, legt Ilse uit. “Thuiskomen wordt zo een stuk aangenamer, want je hebt bijna geen computerwerk meer. Alles wat je mobiel ingeeft, komt perfect door in je software.”

HubSpot Video

 

Vinger aan de pols

Is CareConnect Nurse dan werkelijk zo feilloos? Ilse: “De software is nog nieuw, dus kan hij onmogelijk al helemaal op punt staan. Gelukkig luistert Corilus naar de feedback uit de praktijk. Zo stonden er in het begin enkel datums in het programma, zonder dagen erbij. Daardoor kon je je wel eens vergissen van dag. Ik heb dat doorgegeven en intussen zijn die dagen toegevoegd.”

“Je voelt gewoon dat de software constant in beweging is. Corilus houdt de vinger aan de pols. Dat is ook nodig, want de zorgsector verandert razendsnel. We evolueren naar een omgeving waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is. CareConnect Nurse is gewoonweg een fantastisch werkinstrument dat zorgverleners en patiënten bovendien dichter bij elkaar brengt.”

Ook benieuwd naar de voordelen van onze nieuwe software?

Ontdek CareConnect Nurse en vraag een demo of offerte aan.