“Bij de overstap naar CareConnect Nurse werd ik non-stop bijgestaan”

Elke dag is zelfstandig thuisverpleegkundige Annique Bouffioux vroeg uit de veren. “Doorgaans start ik om 6.30 uur”, vertelt ze. Het aantal thuisbezoeken dat volgt – zo’n 15 per dag – houdt Annique tegenwoordig wel beperkt: “In mijn laatste jaren als thuisverpleegkundige wil ik bewust meer tijd nemen voor elke patiënt afzonderlijk. Een dagelijkse babbel betekent soms evenveel als de verpleging zelf.”

Wie is Annique ?

• Werkt al 18 jaar als verpleegster
• Gaat dagelijks op ronde in en rond Couvin (Provincie Namen)
• Is sinds 2007 zelfstandig thuisverpleegkundige
• Werkt in groep met een 9-tal andere zelfstandige thuisverpleegkundigen

Pure tijdswinst

Annique laat zich al ruim 15 jaar door software van Corilus ondersteunen. Vandaag maakt ze gebruik van de nieuwe versie van CareConnect Nurse voor haar facturatie en administratie. Het effect? Meer tijd om op haar ronde de ‘mens’ centraal te stellen.

“Dat ik met CareConnect Nurse tijd win, is nog zacht uitgedrukt”, vertelt Annique. “Alleen al voor de facturatie is de snelheid van het nieuwe systeem goud waard. Tijdens mijn rondes geef ik mijn prestaties in op mijn telefoon en nadien verlopen de facturatie en tarificatie quasi automatisch. Ook de betalingen door de mutualiteit verlopen achteraf veel vlotter.”

“Dat ik met CareConnect Nurse tijd win, is nog zacht uitgedrukt.”

zelfstandig thuisverpleegkundige Annique Bouffioux

“En als ik bijvoorbeeld voorschriften voor een bepaalde patiënt moet opzoeken,” voegt Annique toe, “dan volstaat het om slechts de eerste letters van zijn of haar naam in te geven en daar verschijnt het verpleegdossier al! Idem dito voor alle andere gegevens – van artsen, mutualiteiten enzovoort – die ik zo goed als dagelijks nodig heb: ik vind ze in een handomdraai terug.”

Meer weten over onze nieuwe software voor verpleegkundigen?

Ontdek CareConnect Nurse in minder dan minuut via onderstaande video!

 

Puike ondersteuning

Overstappen van één softwaresysteem naar het andere hoeft bovendien geen hobbelig parcours te zijn. “Toegegeven, ik ben niet echt een digitaal wonderkind”, lacht Annique. “Toch ging de overstap naar CareConnect Nurse bijzonder vlot. Daarbij hielp het wel enorm dat ik op de continue ondersteuning van twee Corilus-medewerkers, Maud en Fabienne, kon rekenen. Ik voelde me echt non-stop bijgestaan. Al is het systeem zelf ook makkelijk en intuïtief in gebruik: na wat proberen, wijzen veel zaken zichzelf uit. Op enkele weken tijd was ik er volledig mee weg. Intussen loopt alles op wieltjes en zou ik het niet meer anders willen.”

“De overstap ging bijzonder vlot, mede dankzij de continue ondersteuning van Corilus.”

zelfstandig thuisverpleegkundige Annique Bouffioux

Ook benieuwd naar de voordelen van onze nieuwe software?

Ontdek CareConnect Nurse en vraag een demo of offerte aan.