Ringphone & Corilus bundelen hun krachten

Ringphone, een toonaangevend Belgisch tech-enabled medisch telesecretariaat, en Corilus, leider in medische softwareoplossingen voor de eerstelijnszorg in België, bundelen voortaan hun krachten. Hierdoor breidt de Corilus Group haar serviceverlening aan eerstelijns zorgverstrekkers verder uit.

Ringphone ontzorgt zorgprofessionals in hun praktijk en administratie door het aanbod van medische telesecretariaatsdiensten en een gebruiksvriendelijke online agenda. Hun klanten kunnen daardoor vele uren vrijmaken voor de eigenlijke patiëntenzorg. Van de Ringphone-diensten en -agenda maken nu al meer dan 1.500 zorgverleners dankbaar gebruik: huisartsen, tandartsen, verpleegkundigen, specialisten en apotheken.

In de afgelopen 15 jaar werd Ringphone, onder leiding van oprichters Sven Bruynooghe en Maarten Van Iseghem, een toonaangevende speler in het telesecretariaatslandschap voor de medische sector in België. De brede medische ervaring, de goed opgeleide call-operatoren en de professionele online agenda zorgde voor een sterke groei en waardering. Met het toetreden tot de Corilus Group zet Ringphone een belangrijke stap vooruit in de verdere uitbouw van haar ambities.

Vanuit het hoofdkantoor in Brugge blijft Maarten Van Iseghem Ringphone leiden. Op basis van solide ervaring en gedrevenheid zal Ringphone zijn klanten perfect verder bedienen en doorgroeien naar de toekomst. De (markt)kennis van Corilus en haar klantenbestand van meer dan 40.000 zorgverleners werken daar enkel maar versterkend bij.

maarten2Maarten Van Iseghem Ringphone Manager

“Ringphone staat al jaar en dag garant voor het ontzorgen van zorgverstrekkers in de medische sector. Laat dit nu net ook één van de missies van Corilus zijn. We waren al langer overtuigd van de grote complementariteit tussen beide bedrijven. Bij de verkennende gesprekken werd dit gevoel alleen maar versterkt aan beide kanten.”
“Vanaf de eerste gesprekken stelden we niet alleen vast dat we door samen te gaan een nog betere en bredere service naar onze klanten konden brengen, maar we herkenden snel een enorme match op de waarden die we nastreven voor onze werknemers, klanten, patiënten en de bredere eerstelijns gezondheidssector.” Dirk Van Lerberghe-1

Dirk Van Lerberghe
CEO Corilus

Meer weten over Ringphone en alle diensten? 
Neem een kijkje op www.corilus.be/ringphone.