Alivio 360 - De sleutel tot efficiënt voedingsbeheer in jouw woonzorgcentra

Voeding is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. We streven allemaal naar lekker en evenwichtig eten, en voor dienstverlenende organisaties die verantwoordelijk zijn voor het welzijn van anderen is dit een topprioriteit.
Maar het is ook één van de meest tijdrovende activiteiten voor jouw medewerkers. Er komt heel wat administratie kijken bij het monitoren van voorkeuren, diëten, afwezigheden, bestellingen en aanpassingen.
Hier komt Alivio 360 in beeld, een krachtige softwaretoepassing die het voedingsbeheer in organisaties zoals ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, dagverzorgingscentra, kinderdagverblijven, revalidatiecentra en OCMW's naar een hoger niveau tilt.

Wat mag je verwachten?

1. Gevarieerde maaltijden op maat

Niet iedereen is hetzelfde. Verschillende dieetbehoeften, allergieën … Alivio 360 biedt een geavanceerd systeem waarmee maaltijden op maat kunnen worden samengesteld, rekening houdend met dieetbeperkingen, allergieën en persoonlijke voorkeuren. Het resultaat? Gevarieerde en smakelijke maaltijden die aan de hoogste normen voldoen.

2. Overzicht in één klik

Een van de meest in het oog springende functies van Alivio 360 is de mogelijkheid om met één klik een duidelijk overzicht te verkrijgen van alle cycli, maaltijden en bewoners. Geen verwarring meer over wie welke maaltijden ontvangt. Alle relevante informatie wordt overzichtelijk weergegeven waardoor onnodige twijfels worden geëlimineerd.

3. Naadloze integratie met CareConnect Admin

Wat Alivio onderscheidt, gaat verder dan alleen het optimaliseren van maaltijdplanning; het is een geïntegreerde oplossing die perfect samensmelt met onze CareConnect Admin (Geracc) software. Deze naadloze integratie biedt een ongekend niveau van efficiëntie en synchronisatie in het beheer van zowel voeding als administratie alsook de algemene zorg.

Wil je dit aan het werk zien?
Bekijk dan hier de opname van onze webinar