Thuisverpleegkundige Claire: “Met CareConnect Nurse win ik uren”

Claire Plasschaert is al veertig jaar thuisverpleegkundige. In die vier decennia zag ze haar job en de software waarmee ze werkt sterk evolueren. “CareConnect Nurse is het eenvoudigste systeem dat ik ooit gebruikt heb”, aldus Claire.

Wie is Claire?

• 40 jaar thuisverpleegkundige
• Actief in de regio Temse
• Werkt solo
• Haar ideale ontspanning: golf

Eenvoudigste systeem ooit

Claire is een ancien in het vak. Door de jaren heen zag ze het beroep van verpleegkundige enorm evolueren. “Toen ik in 1981 afstudeerde, was er een overvloed aan verpleegkundigen”, vertelt Claire. “Ik woonde in Gent, maar moest in Brussel solliciteren om een job te vinden. Na een korte periode bij het Wit-Gele Kruis werd ik zelfstandig thuisverpleegkundige.”

“Tegenwoordig is er aan werk geen gebrek voor thuisverpleegkundigen. Ik had ooit 82 huisbezoeken op een dag. Nu ik mijn pensioen nader, doe ik het iets rustiger aan (lacht). Software helpt me om het overzicht te bewaren en mijn administratie vlotter af te handelen. En ik moet zeggen: CareConnect Nurse is het eenvoudigste systeem waar ik ooit mee gewerkt heb.”

Meer weten over onze nieuwe software voor verpleegkundigen?

Ontdek CareConnect Nurse in minder dan minuut via onderstaande video!

 

 

 

Voor ervaren rotten én beginners

“CareConnect Nurse is niet alleen voor ervaren rotten zoals ik een verademing”, zegt Claire. “Het is ook de ideale software voor beginners. Je leert er in een handomdraai mee werken. Alles gaat zo goed als automatisch. Je hoeft bijvoorbeeld niet langer bij elk nieuw voorschrift alle gegevens van je patiënt in te vullen.”

“Ook de facturatie op het einde van de maand gaat ontzettend vlot. Alles staat klaar, je hoeft enkel de gegevens te controleren en ze te verzenden. Klaar is Kees! Vroeger was factureren een hele klus, je had uren werk. Nu ben je er in een aantal minuten vanaf.”

“CareConnect Nurse is een verademing voor ervaren verpleegkundigen én de ideale software voor beginners.”

zelfstandig thuisverpleegkundige Claire Plasschaert

Leeg werkblad = mentale rust

Onderweg werkt Claire met CareConnect Nurse Go, de mobiele versie van de software. “Daarin vind je altijd het overzicht van je taken”, legt Claire uit. “Volg je die lijst nauwgezet op, dan zie je op het einde van de dag een leeg werkblad in je app. Dat biedt je mentale rust: je bent zeker dat je niets of niemand vergeten bent. Vroeger hield ik alles bij op papier. Dat was natuurlijk meer foutgevoelig.”

 

 

“Sinds ik met deze software werk, win ik uren aan de computer. Omdat je tijdens je patiëntenrondes het meeste werk al doet én omdat de software zo makkelijk is in gebruik. Ben je thuisverpleegkundige, dan heb ik maar één boodschap voor jou: start nu met CareConnect Nurse. Je zal versteld staan van het gebruiksgemak en de tijd die je ermee bespaart.”

 

Ook benieuwd naar de voordelen van onze nieuwe software?

Ontdek CareConnect Nurse en vraag een demo of offerte aan.