Laurence Louis: “Met CareConnect Nurse zijn mijn verpleegdossiers altijd up-to-date”

Met de software CareConnect Nurse heeft Laurence een krachtige tool in handen die haar dagelijks werk als verpleegster vergemakkelijkt: “De software maakt het mogelijk om mijn dossierbeheer te optimaliseren en efficiënter te werken. Vroeger verloor ik veel tijd en slopen er fouten in de facturen. Het is absoluut een besparing!

Wie is Laurence Louis?

✔️Zelfstandig thuisverpleegster sinds 2000

✔️15 tot 17 bezoeken per dag (zware zorg), vooral in en rond Flemalle (provincie Luik)

✔️Werkt alleen, maar werkt samen met 3 zelfstandige collega’s voor vervangingen

✔️Favoriete ontspanning: shoppen en cocoonen

2403_COR_Testimonials Nurse_Laurence5

Een zelfstandige verpleegkundige met passie voor haar vak

“Na mijn studies koos ik ervoor om als zelfstandig verpleegkundige aan de slag te gaan. De ondernemingsgeest in mijn familie inspireerde mij en ik heb geen moment getwijfeld. Vandaag doe ik bijna 20 bezoeken per dag in Flemalle. Ik leg me vooral toe op zware zorg. Veeleisend werk dat veel toewijding vraagt.”

“Elke ronde is uniek. Ik verveel me nooit. Wat ik nog fijn vind aan mijn vak? Het diepmenselijke aspect. Een klein beetje geluk brengen en een luisterend oor zijn voor mijn patiënten, dat geeft me heel veel voldoening. Dankzij CareConnect Nurse hoef ik me niet te beperken tot de zorgtaken. Ik heb nu meer tijd om ook morele en psychologische steun te bieden.”

“Mijn medische dossiers zijn nu kinderspel,  
waardoor ik mijn werk nog beter kan doen.” 
- Laurence Louis, zelfstandig thuisverpleegster

 

Automatisering, een noodzakelijke stap

Laurence is gepassioneerd door technologie en gebruikt al haar hele carrière software. “Van bij het begin had ik door dat automatisering voor ons de toekomst is. In 2003 heb ik de sprong gewaagd met het eerste programma van Corilus. Dat was toen nog onder MS-DOS. Met die ervaring kon ik een gedegen informaticakennis opbouwen!”

Om haar dossiers nog beter te kunnen beheren, schakelde ze 20 jaar later over naar CareConnect Nurse. “Eerst leek het me ingewikkelder dan mijn vertrouwde Infiplus, maar deze nieuwe software is tegelijk speels en intuïtief. Het vraagt in het begin wat meer denkwerk, maar ik heb niet liever! De schermen zijn helder en vlot leesbaar en elke pagina laadt snel. Je kunt heel vlot een KATZ-evaluatieschaal invoeren en de gegevens zijn AVG beveiligd.”

Wil je meer weten over onze software voor zelfstandig verpleegkundigen?

Ontdek CareConnect Nurse in nog geen minuut met de onderstaande video

 

Snel onder de knie en deskundige support

Laurence ontdekte snel alle specifieke kenmerken van CareConnect Nurse. “Met twee uur opleiding en wat webinars was ik meteen mee. Bovendien was ik al vertrouwd met de software van Corilus en dus had ik het programma binnen enkele weken onder de knie.”

“Ik was ook bijzonder tevreden over de support die ik bij de overgang naar CareConnect Nurse kreeg. De transfer van mijn patiënten naar de nieuwe software verliep heel snel en alles werd geregeld zonder dat het echt impact had op mijn administratieve werk. En als ik daarna nog met iets zat, kreeg ik heel snel deskundige support om tot een oplossing te komen, zoals recent nog met een verworpen factuur.”

“De snelle toegang tot de informatie van mijn patiënten vergemakkelijkt 
de follow-up van mijn werk en het raadplegen van de dossiers.” 
- Laurence Louis, zelfstandig thuisverpleegster

 

Vlotte toegang tot de geplande bezoeken en de dossiers van de patiënten

De verpleegkundige vindt het heel belangrijk dat ze op elk moment vlot toegang heeft tot haar geplande bezoeken en de gegevens van haar patiënten. “Met de app CareConnect Nurse Go krijg ik op mijn smartphone onmiddellijk een duidelijk beeld van elk dossier. Ik hoef maar naar het beginscherm te gaan en ik krijg meteen een overzicht van mijn werkschema.”

“Als ik de eiD-kaart van de patiënt inlees, gaat zijn of haar dossier open en met een paar kliks kan ik de gegevens raadplegen en mijn prestaties, een wondzorgdossier, een foto enz. opslaan. Alles wordt automatisch met mijn computer gesynchroniseerd. Elke uitgevoerde zorg wordt in mijn planning geïntegreerd zodat ik heel makkelijk kan nagaan of ik geen patiënt vergeten ben. Eenmaal thuis hoef ik eigenlijk niks meer te doen!”

“CareConnect Nurse voorkomt fouten in facturen
en garandeert de veiligheid van de gegevens.”
- Laurence Louis, zelfstandig thuisverpleegster

 

Gedaan met foute facturen!

“CareConnect Nurse voorkomt invoerfouten zodat facturen niet worden verworpen”, aldus Laurence, die ook het gebruiksgemak en de beveiliging van de software enorm op prijs stelt. “Als bepaalde interventies in het rood verschijnen, wanneer ik bijvoorbeeld nog geen toestemming voor een wasbeurt heb of wanneer een patiënt nog niet in orde is met zijn of haar verzekering, krijg ik een bericht en kan ik dat onmiddellijk rechtzetten.”

“Met het vorige programma kostte de facturatie mij een uur. Nu nog 5 minuten, want alles wordt automatisch geboekt en ik check elke dag of mijn facturen in orde zijn. Kers op de taart: alle tariefaanpassingen gebeuren automatisch. Dat was voordien ook niet het geval."

“Ik hoef thuis bijna geen administratie meer te doen, 
zodat ik meer tijd heb voor andere activiteiten.”
- Laurence Louis, zelfstandig thuisverpleegster

 

Perfecte zorgdossiers

“Intussen ben ik de koningin van de administratie!”, besluit een trotse Laurence. “Mijn collega’s geven me complimentjes voor de feilloze kwaliteit van mijn dossiers. Dat is een kwestie van respect voor mijn patiënten en mijn vervangers. En ik heb de zekerheid dat ik voor al mijn prestaties word betaald.”

“Natuurlijk kan CareConnect Nurse nog worden verbeterd, maar ik heb alle vertrouwen in het ontwikkelingspotentieel van de software. Als ik het moest overdoen? Ik zou zelfs nergens anders meer gaan kijken!”

2403_COR_Testimonials Nurse_Laurence_NL_aangepast

Zelf de voordelen van onze software ontdekken?

Ontdek CareConnectNurse en vraag een demo of een offerte.