Website laten maken voor je huisartspraktijk: hoeveel kost dat?

Uit onderzoek van Huisarts & Wetenschap blijkt dat zo’n 65% van de patiënten vandaag een afspraak bij de dokter online wil kunnen maken. Maar er zijn nog redenen waarom je praktijk een eigen website verdient. Handig: via de Ringphone-service van Corilus kan je een website laten maken. Een overzicht van wat dat kost. 

Corilus biedt met zijn Ringphone-service een waaier aan diensten aan. Zo kan je via Ringphone een website voor je huisartsenpraktijk laten maken. Het enige wat jij hoeft te doen, is je wensen en voorkeuren aangeven, de rest gebeurt door de developers van Ringphone.

Opstartpakket

Voor de lancering van je website wordt eenmalig een opstart- en configuratiekost gerekend van 560 euro. Aan de hand van voorbeelden zoeken we samen uit welke template, kleuren, tekst en foto’s jouw praktijk het best weerspiegelen.

Nadien betaal je 27 euro per maand. In deze prijs zit een eigen domeinnaam, 1 GB webruimte, het gebruik van WordPress CMS en een SSL-certificaat. Dankzij dat certificaat kan het online verkeer geëncrypteerd verlopen. Zo worden je data op een veilige manier verstuurd.

Security & support

Je website komt terecht op servers die beheerd worden door Nomeo. Zij lossen eventuele problemen snel en beveiligd op.

De WordPress CMS, een eenvoudig beheerprogramma, laat toe om je website voortdurend zelf te tweaken. Toch hulp nodig? In je abonnement zit maandelijks 30 minuten aan ondersteuning inbegrepen. Blijkt een halfuur te weinig? Je kan de support altijd opschalen en betaalt hiervoor 79 euro per uur extra.

Integreer een online agenda

Handig: in je website kunnen we in één beweging ook een online agenda integreren. Zo kunnen je patiënten zelf een tijdsblok reserveren binnen de uren die je vooraf aangaf. Daarbij openen geen extra vensters, zodat je bezoeker zowel tijdens als na het maken van de afspraak op je website blijft. 

 

Website laten maken? Reken op Ringphone!
Overtuigd van de voordelen van een website voor jou als huisarts of specialist? Met Ringphone staat je gepersonaliseerde webstek in een mum van tijd online. Zonder gedoe, zonder zorgen en makkelijk te onderhouden. En dat voor slechts 27 euro per maand!

Ontdek de voordelen van Ringphone